lardo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich Do tej pory jeździłem Alfą 147 lecz brak miejsca w środku zmusił mnie do zmiany no i padło na a4 b7. Poniżej parę fotek I wpadła nowa felga ori 147 GTA niestety na niej nie można było jeździć w dłuższe trasy = gwint w górę Teraz trochę o moim nowym oczku w głowie Wyprodukowana w 2007r. W 2011 sprowadzona do Polski z przebiegiem 150tyś (teraz jest 190tyś). Silnik 2.0 tdi 170KM BRD, kolor srebny (5B). Wyposażenie: -Skórzane fotele podgrzewane z elektryczną regulacją ustawień -Duża navi (DVD, TV)-Dwu sferowy klimatronik -BiXenon (spryskiwacze, samo-poziomowanie reflektorów) -Światła do jazdy dziennej DRL -Klimatyzowany schowek -Tempomat -Kolorowy FIS -Skórzana kierownica multifunkcyjna-Parktronik przód, tył -Przednie szyby elektryczne, z tyłu niestety korbki :facepalm: -Szyberdach -Nagłośnienie seryjne ?? (nie Bose) z subwooferem z tyłu. I to chyba jest na tyle [ Myślę nad felgami 19, zawieszeniem gwintowanym, FMIC, programem w okolice 200KM oraz wydechem z S4. Później może recaro RS4, zderzak przód, tył z s4, hamulce z 3.0, dach oklejony na czarno oraz ściema szyb ale to w dalekiej przyszłości Jeśli dotrwałeś do końca zostaw komentarz, wyraź swoją opinie będzie mi miło Edytowane 30 Września 2015 przez lardo
marcinch001 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zacne plany . Bezawaryjności życzę .
PJ3 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Ładny Avancik, kolor super! Z mojego doświadczenia taka rada: najpierw zmień hamulce na te z 3.0, a dopiero potem podnoś moc na 200 KM. W odwrotnej kolejności będziesz miał problem z wyhamowaniem auta z predkości autostradowej. Do hamulców warto zmienić felgi na większe ( 17 lub 18/19 ), bo wtedy zaciski przednie wchodzą na styk ( ale wchodzą ). Ja mam 18-tki z RS6 i zacisk przedni jest na styk...( ET 43....). Jak coś wymodzisz, to chwal się od razu w swoim wątku. Pozdro z KRK:)
Rekomendowane odpowiedzi