Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

spawarka TIG ac/dc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos z forum spawa hobbystycznie/zarobkowo i mogly cos polecic w miare dobrego ale nie za 10tys zl?te tanie sherman i podobne za okolo 2500-3500 cos wartne?nigdy nie spawalem ta metoda,mam MIGa snap ona na licencji cebora i fajny sprzet,super sie spawa,chcialbym kupic cos do wlasnego uzytku zeby pospawac jakis wydech,dolot super bedzie jak jeszcze daloby sie pospawac amelinium ;) ktos cos??bede wdzieczny za liny i porady

Opublikowano
  • Autor

mysle takze o uzywanej jakies lepszej kemppi czy esab,bo w tym budzecie mozna juz kupic.Marek podpytaj kolegi co i jak ;) cena super,ciekawe jak z reszta

Opublikowano

Z tego co się chwalił nie ma nic ciekawszego w tej cenie. Podobno wszystko się ustawia, że spaw wychodzi bajka.

Opublikowano

w pracy używamy spawarek kempi i EWM.Spawarki kempi służą nam po 15 lat i naprawdę są mało awaryjne co do EWM mam zastrzeżenie dostałem dwie nowe i jedna już była w naprawie do zwykłego spawania myślę że spawarka do 5 tyś da spokojnie da radę jak bedzie miał 200-250 amper to już jest dobrze reszta to kwestia umiejętności

Opublikowano
  • Autor

250 amp to juz duzo,mysle ze taka co ma 150-180 tez poradzi,nierdzewke 1-2mm czy jakies alu w podobnych grubosciach,podeslalbys jaki model tej kempii moze by w uzywce cos zakupil,z racji tego ze mieszkam w uk to chyba wybór w uzywanych jmialbym wiekszy,moja Mig tez z ebay ;)

Opublikowano

spokojnie do tej grubości nierdzewki to 150 -180 amper spokojnie starczy wiesz większość z tych kempi to zabytki :D ale naprawdę dają radę napisze ci jutro dokładnie jaki model jak dobrze pamiętam w EWM to tetris 230 ale ona coś koło 17 tyś kosztuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest kilka nie takich starych uzywanych na ebay,moze by w ta strone isc