Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

opóźniona reakcja na zmianę temperatury powietrza i podgrzewania foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie spotkaliście się z taką sytuacją, że po uruchomieniu silnika, kiedy "podkręcam" temperaturę klimatyzacji oraz wybieram fotel do ustawienia podgrzewania - na wyświetlaczu MMI nie pokazują się odpowiednie grafiki (okrągłe "zegary" ze wskaźnikami temperatur i poziomów grzania foteli) ?

Dopiero po kilkudziesięciu sekundach "hurtowo" wszystkie po kolei na szybko się pokazują - już po całej akcji ustawiania temperatury i poziomu grzania foteli.....

Nie jestem pewien ale chyba w sezonie letnim nie występował ten problem - tylko teraz, jak zrobiło się zimno. (N, chyba, że wcześniej jakoś tego nie zauważyłem).

Opublikowano

Panowie spotkaliście się z taką sytuacją, że po uruchomieniu silnika, kiedy "podkręcam" temperaturę klimatyzacji oraz wybieram fotel do ustawienia podgrzewania - na wyświetlaczu MMI nie pokazują się odpowiednie grafiki (okrągłe "zegary" ze wskaźnikami temperatur i poziomów grzania foteli) ?

Dopiero po kilkudziesięciu sekundach "hurtowo" wszystkie po kolei na szybko się pokazują - już po całej akcji ustawiania temperatury i poziomu grzania foteli.....

Nie jestem pewien ale chyba w sezonie letnim nie występował ten problem - tylko teraz, jak zrobiło się zimno. (N, chyba, że wcześniej jakoś tego nie zauważyłem).

Temperatura spada, wyświetlacze szaleją. U siebie mam podobnie,tyle że mój nadaje w trybie "slow motion"

Opublikowano

Jak masz NAVI z twardym dyskiem HDD to tak sie dzieje :wink: trzeba chwilke aby wszystko sie załadowało