Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie przyjmuje kodowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj chciałem sobie aktywować doświetlaniem zakrętów oraz parkotronik graficzny. Robię wszystko według instrukcji zatwierdza widnieje komunikat że zakodowane i d*pa. Po wejściu jeszcze raz i sprawdzeniu wraca do tych samych wartości co przed zatwierdzenie kodowania. Czy może być to wina różowego przewodu?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zmień kabel diagnostyczny na inny. W parktroniku musisz zalogować się przez Security access, żeby wkodować wyświetlanie graficzne

Opublikowano
  • Autor

Tak też zrobiłem. Potem wkodowalem napisało że ok i lipa. A może być to też wina tego że mam tylko parkotronik tył?

Opublikowano

vcds z chin ? jeśli tak to wyłącz internet w laptopie u mnie pomogło. Objawy miałem te same

Opublikowano
  • Autor

vcds z chin ? jeśli tak to wyłącz internet w laptopie u mnie pomogło. Objawy miałem te same

Tak. Ale w aucie nie mam neta w kompie. Chyba że spróbuję odinstalować i bez neta instalowac

Opublikowano

Tak. Ale w aucie nie mam neta w kompie. Chyba że spróbuję odinstalować i bez neta instalowac

u mnie było tak że łapało domowe WiFi tak jak u ciebie akceptowało kodowanie ale sterowniki nie pamiętały go, odinstalowałem sterowniki i VCDS (usunąłem wszystko z kompa) i instalowałem bez neta i zawsze jak uruchamiam VCDS to wyłączam WiFI w lapku (aktualizacje VCDSa tez wyłaczyłem)

Opublikowano
  • Autor

Niestety to samo. Nie zakidowuje

Opublikowano

spróbuj jeszcze inny laptop i ew. inne auto mi z początku nie działało na audi a5 kolegi a na moim a4 działało (dopiero po reinstalacji).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.