Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Pompa wspomagania do 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siada mi pompa wspomagania i chciałbym sie dowiedziec jaka pompe mam kupic? jakiej szukac? moze ktos ma na zbyciu?

czy cos takiego sie nada http://moto.allegro.pl/item493299575_pompa_wspomagania_audi_a4_a6_vw_passat_b5_b6_nowa.html czy lepiej jakas uzywke dorwac?[br]

Opublikowano

napewno lepiej kupic nową, zresztą za uzywke pewnie i tak powiedzą około 150zł.tylko pytanie jest zasadnicze jak długo taka nowa wytrzyma bo jednak nie jest to ori. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie, jak taka pompa długo wytrzyma? ma ktos jakies doswiadczenie z owymi pompami? Orginał z aso jest ponoc bardzo drogi wiec jakiej pompy najlepiej szukac,chodzi mi o firme i wydajnosc?

Opublikowano

ja kupiłem nowa podróbkę na allegro za 250 złotych działa bez zarzutu juz rok a daja dwa lata gwarancji jedyny minus jest troche głosniejsza od ori.

Opublikowano

no rok to nie duzo ale zawsze jakas opinia :good:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, zawsze cos. Z tego co znalazlem to numer pompy do AEB to 8D0-145-156-K. Czy szukać właśnie takiej czy jakiejs innej, mocniejszej?? Co z tymi barami?

Opublikowano
dokładnie, zawsze cos. Z tego co znalazlem to numer pompy do AEB to 8D0-145-156-K. Czy szukać właśnie takiej czy jakiejs innej, mocniejszej?? Co z tymi barami?

jak ma byc taka to szukaj takiej :)

Opublikowano
  • Autor

chyba już nikt inny nie wymieniał pompy :kox:

Jeszcze sprawdze na szrocie, moze dorwe jakąś pompe za dobre pieniadze, sie zobaczy.

Dzieki panowie

Opublikowano

stare to dobre wino a nie pompa ze szrotu kup lepiej tanszy zamiennik ale nowy szkoda roboty.!

Opublikowano
  • Autor

może to i racja, poźniej bede zmienial 2 razy. zamiennik z allegro za 250zeta i gites

Opublikowano

no zawsze masz 2 lata gwarancji wiec przynajmniej tyle powinna wytrzymac :wink4: