Baker91 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Witam wszystkich! Dopiero od wczoraj jestem na forum a to już moje drugie Audi w karierze. Zaczęło się od A4 B5 1.9 TDI 110 KM 1999 rok i nacieszyłem się nią tylko rok, bo koleś skasował mnie czołowo. :/ Obecnie jest od jakiegoś czasu A4 B7 także z motorem 1.9 TDI BRB 116KM 2007 rok. Kupiłem ją w całkowitej serii, ale już się trochę pozmieniało. Mianowicie:- auto po usunięciu DPF- wgrany program na 140 KM i 365 NM- zmiana kierownicy z seryjnej czteroramiennej na kierownicę skórzaną z Audi TTs Było tak: Jest tak: - polerka lakieru miesiąc temu. W najbliższym czasie planuję na razie zmienić sprężyny seryjne 1BA na tę z wersji s-line, czyli 1BE żeby jednak poszedł trochę w dół. I tu też moje pytanie. Czy ktoś posiada takowe na sprzedaż? Nie szukam na "aledrogo", wolałbym coś z pewnych rąk od Was. Jeszcze raz witam wszystkich i chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Baker91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ładna sztuka! Jest też co modzić! Kiera na duuuży +! Tylko... gdzie jest MF!?!? Powodzenia w modyfikacjach i bezawaryjności życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baker91 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dzięki. Ciężko było trafić jak szukałem z MF. Mam nadzieję, że zamiast tego zjawi się w swoim czasie RNS-E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witaj kolego:-) jest co modzić:-) na tych planach napewno nie spoczniesz:-) ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baker91 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Cześć, dzięki wielkie. Wiem, tak sobie mówię, ale znam siebie i wiem, że na tym się nie skończy. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Bardzo ładna b7. Pomysl nad RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendi~ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 BRB z DPF'em? Kiera rewelacja, możliwości na dalsze mody jest dużo Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 BRB z DPF'em? Kiera rewelacja, możliwości na dalsze mody jest dużoJa też mam BRB i też mam dpf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendi~ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 No to łączę się z Wami w żalu i smutku Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baker91 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Niestety to już nowsza generacja tego silnika niż w B5 i tutaj już był montowany DPF (pseudo ekologia ). U mnie już wycięty i bezproblemowo. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ze mną już ponad dwa lata jeździ i zero problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi