June 29, 201610 yr Author a co temperatura ci spada w zimie ? olej to te typy tak maja Przecież mamy lato... a dwa wg VCDS temp silnika dochodzi mi do 80 C, więc na pewno jest coś nie halo.
June 29, 201610 yr ja kupilem go rok temu i gdy temp. spadala i bylo -10 jadc autostrada 130 jest ok ale jak tylko wjechalem do miasta i predkosc byla 50km to temp.silnika momentalnie spadala 3 miesiace sie z tym borykalem az w koncu kupilem nowy termostat [ja mam w obudowie i trst roche drozszy ok 200zl ] ale wracajac do tematu po wymianie nic sie nie zmienilo i mam dobry termostat w piwnicy proponuje zaslonic chlodnice i zobaczysz co sie dzieje a potem na zimnym silniku jedz i kontroluj temp.jesli dojdzie do 80 to zatrzymaj auto i zobacz czy otwozyl sie zawor termostau i bedziesz mial pewnosc powinien sie nie otworzyc
July 1, 201610 yr Author Chłopie o czym Ty do mnie rozmawiasz? Nie pytałem czy ktoś miał problem z temperaturą silnika, bo temat znam. Piszesz jakieś pierdoły o - 10 stopniach na zewnątrz gdy ja mam +30, po co? Nie wiesz gdzie jest czujnik, nie pisz nic w temacie. Zlokalizowany, temat mozna zamknąć. Wysłane z Note 3
March 7, 20179 yr Jak we wszystkich tematach na całym forum kupa ignorantów /podpowiadaczy / , nie potrafią czytać ze zrozumieniem i logiką problemu. Odpowiedzi laików bez doświadczenia i wiedzy / z wyjątkami/ A szczytem jest opisanie i rozwiązania problemu - powinno mieć nazwę / Forum'' pytaczy'' marki Audi. / To nie piaskownica !!!. Byłem kilka lat na Forum VW Passata ,proponuję podpatrzeć wątki ,tematy i odpowiedzi, wtedy Koledzy MOŻNA OCENIĆ PRZEPAŚĆ merytoryczną . Nie jest to złośliwość, tylko może moderatorzy się uaktywnią i zrobią coś z tym problemem.