Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czujnik cieczy chłodzącej - gdzie jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdzie w CAGA znajdę czujnik temp. cieczy?

Opublikowano

a co temperatura ci spada w zimie ?

olej to te typy tak maja

Opublikowano
  • Autor

a co temperatura ci spada w zimie ?

olej to te typy tak maja

Przecież mamy lato... :facepalm: a dwa wg VCDS temp silnika dochodzi mi do 80 C, więc na pewno jest coś nie halo.

Opublikowano

ja kupilem go rok temu i gdy temp. spadala i bylo -10 jadc autostrada 130 jest ok ale jak tylko wjechalem do miasta i predkosc byla 50km to temp.silnika momentalnie spadala 3 miesiace sie z tym borykalem az w koncu kupilem nowy termostat [ja mam w obudowie i trst roche drozszy ok 200zl ] ale wracajac do tematu po wymianie nic sie nie zmienilo i mam dobry termostat w piwnicy

proponuje zaslonic chlodnice i zobaczysz co sie dzieje a potem na zimnym silniku jedz i kontroluj temp.jesli dojdzie do 80 to zatrzymaj auto i zobacz czy otwozyl sie zawor termostau i bedziesz mial pewnosc

powinien sie nie otworzyc

Opublikowano
  • Autor

Chłopie o czym Ty do mnie rozmawiasz? Nie pytałem czy ktoś miał problem z temperaturą silnika, bo temat znam. Piszesz jakieś pierdoły o - 10 stopniach na zewnątrz gdy ja mam +30, po co? Nie wiesz gdzie jest czujnik, nie pisz nic w temacie.

Zlokalizowany, temat mozna zamknąć.

Wysłane z Note 3
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak we wszystkich tematach  na całym forum kupa ignorantów /podpowiadaczy / , nie potrafią czytać ze zrozumieniem i logiką problemu. Odpowiedzi laików bez doświadczenia i wiedzy / z wyjątkami/

A szczytem jest opisanie  i  rozwiązania  problemu  - powinno mieć  nazwę /  Forum'' pytaczy'' marki Audi. / To nie piaskownica !!!.

Byłem kilka lat na Forum VW Passata ,proponuję  podpatrzeć wątki ,tematy  i odpowiedzi, wtedy Koledzy  MOŻNA OCENIĆ PRZEPAŚĆ merytoryczną . Nie jest to złośliwość,  tylko może moderatorzy się  uaktywnią i  zrobią coś z tym problemem.