July 23, 201610 yr Witam, Chciałem Wam przedstawić moją A4-kę jest to moja druga A4 (poprzednio B6 sedan 1.8T AVJ). A4-kę zakupiłem od handlarza w Polsce, w DE miała jednego właściciela. Szukałem co prawda końcówki produkcji 06-07 w pakiecie s-line ale znalezienie takiej zadbanej graniczy z cudem, a jak już się pojawi na allegro to stoi kilka godzin , natomiast trafiła się ta z początku produkcji, z uwagi na stan techniczny zdecydowałem się na zakup. o autku: rok produkcji - 2004 (pierwsza rejestracja 02.12.2004) przebieg - 174 tys. - serwis w ASO był prowadzony do 2011r następnie serwisowana w serwisie Boscha silnik - 1.8T BFB z wyposażenia: - fotele półkubełkowe - grzanie tyłków - tempomat - 4x el. szybki - trójramienna skórzana kierownica - skórzana gałka zmiany biegów - felgi 17'' plany: - LPG (zrobione) - usunięcie imitacji "s-line" z listewek (zrobione) - ciemne szybki - lampka podsufitki ambiente (zrobione) - żółte halogeny - czarne środki lamp przednich - moduł drl - czarny grill - dokładka od cupry - oświetlenie tablicy rejestracyjnej led w zasadzie chyba tyle foteczki z dnia zakupu: Edited May 13, 20197 yr by blejd
August 5, 201610 yr Ładnie wypucowana furka Jesli czarny Grill to polecam jeszcze zrobic listwy wokoł szyb na czarno Powodzenia w modach i szerokosci
August 6, 201610 yr Ładne autko, co do malowania elementów na czarno, ja bym odpuścił. Masz czarne autko to jasne dodatki jak najbardziej pasują. Ja mam srebrne więc poleciałem w czerń
August 10, 201610 yr Author dzięki jeżeli chodzi o malowanie grilla na czarno to jeszcze się zastanawiam, ale czarne lampy będą na pewno