August 2, 201610 yr Czesc, Posiadam Audi A4 B8 sedan ze standardowym nagłośnieniem z navi MMI 3G. Mam mozliwosc przelozenia naglosnienia Bang&Olufsen z A4 B8 MMI 2G (navi dvd) w bagażniku. Czy jest to możliwe? Nie mam o tym zielonego pojęcia i zlecił bym to komus kto sie na tym zna ale chodzi mi o informacje czy jest to mozliwe i co ewentualnie musialbym zdemontowac z auta w którym jest zamontowany B&O. Z góry dziękuję koledzy ;-)
August 2, 201610 yr Author Czyli musialbym zorganizowac inny wzmacniacz albo odpuscic temat ? A gdyby przelozyc caly system MMI 2G i zdemontowac MMI 3G? I jeszcze jedno pytanko..jeśli przeloze same glosniki i podlacze pod wzmacniacz seryjny to w ogole to zagra ? Edited August 2, 201610 yr by falek4
August 2, 201610 yr Czyli musialbym zorganizowac inny wzmacniacz albo odpuscic temat ? szukaj z literka 8T0035223AN AK lub 8T1035223A A gdyby przelozyc caly system MMI 2G i zdemontowac MMI 3G? Wszystko da rade zrobic I jeszcze jedno pytanko..jeśli przeloze same glosniki i podlacze pod wzmacniacz seryjny to w ogole to zagra ? zagra ale zadnej róznicy nie odczujesz