Dawid Rączka Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Mam problem z moim audi 1,8turbo rocznik 2009. zaczal chodzić jak "traktor" byłem u mechanika powiedział mi, że to góra silnika co ta wiadomość mnie wcale nie ucieszyła... i tu moje pytania... czy lepiej kupić cały silnik czy wymieniać pokolei popychacze pompe oleju rozrzad (mam nadzieje, ze walek caly) i sprawdzali mi kompresje i wszystko ok wiec zakladam, że głowica cała. Ktoś miał już z tym doczynienia? Przebieg samochodu 150tys km.
zabiello Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jeśli zaczął tak pracować naglę to może przeskoczył Ci rozrząd.
Dawid Rączka Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Powiedzial mi ze trzeba bedzie wymianieac szklanki pompe oleju no to rozrzad przy okazji noi nie wiadomo jak z walkiem a pytalem po sklepach i czesci sa niedostepne jedynie audi... wiec nie wiem czy nie lepiej wymienic calego silnika
chrisx Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Fajny mechanik że bez rozbierania już wie co wymienić!!!!
Rekomendowane odpowiedzi