Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy ta dokładka będzie pasowała do AVANTA (AVF)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladka_audi-a4-sline_01_resize.JPG

dokladka_audi-a4-sline_04_resize.JPG

bo znalażłem taką i nie wiem czy to podejdzie do mojego PIACHA :)

8E5 807 521 H

Opublikowano

Nie wiem czy bedzie pasowala (to w ogole nie jest chyba oryginalna czesc Audi, nie widzialem nigdzie takich zderzakow) ale rzeczywiscie Ci sie podoba? dla mnie jest mega slaba jak jakies riegiery, Zendery i inszy szmelc, nie lepiej poszukac zderzaka od S4? Jest strasznie dobry, IMHO najlepszy do B6.

Opublikowano
  • Autor

nie bedzie pasowała mozna zamknąc wersja SEDAN TDI S-LINE

Opublikowano

A ile kosztowała :)

Opublikowano
  • Autor

na allegro jest za 300 zł ;)

jest to do sedana :(

Opublikowano

hmmm ze się tak wtrące , a co to ma za znaczenie czy sedan czy Avant skoro to jest dokładka dolnej czesci zderzaka ? Przeciez tylko górna część zderzaka jest inna w B6 :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniu kupiłl od avanta i pasuje do sedana :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 10:48_________________________________________________po nr.jest inna ale.....

Opublikowano
  • Autor

no to git :)

zamontuje przód :)

i jak lakier bedzie OK to będe myslał dalej :P

Opublikowano

hmmm ze się tak wtrące , a co to ma za znaczenie czy sedan czy Avant skoro to jest dokładka dolnej czesci zderzaka ? Przeciez tylko górna część zderzaka jest inna w B6 :gwizdanie:

Różne opinie krążą, jednym pasuje innym nie ta dokładka tylnego zderzaka . Ostatnio kolega Resztek chyba się wypowiadał , że avantowa dokładka nie podeszła do jego sedana, i nie wiadomo co o tym myśleć. :mysli: Swoją drogą , jak ja kupowałem do siebie dokładke na 2 wydechy , to gościu się pytał czy sedan , czy avant. I po tym to już zupełnie nic nie wiem.

Opublikowano

tak jak pisał kolega Wąski...

ja mam dokładkę z avanta i leży idealnie w sedanie!!! dokładka do avanta jest taka sama jak do sedana. Piszę to po raz 100 i ostatni :tongue4::wink4:

Opublikowano

ja mam dokładkę z avanta i leży idealnie w sedanie!!! dokładka do avanta jest taka sama jak do sedana. Piszę to po raz 100 i ostatni :tongue4::wink4:

:good:

Opublikowano

tak jak pisał kolega Wąski...

pisze co wie :)[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 12:12_________________________________________________a może od sedana nie pasuje do avanta :mysli:

Opublikowano

Nie wiem czy bedzie pasowala (to w ogole nie jest chyba oryginalna czesc Audi, nie widzialem nigdzie takich zderzakow) ale rzeczywiscie Ci sie podoba? dla mnie jest mega slaba jak jakies riegiery, Zendery i inszy szmelc, nie lepiej poszukac zderzaka od S4? Jest strasznie dobry, IMHO najlepszy do B6.

To jest oryginalna dokładka od zderzaka Audi A4 S-line. Moim zdaniem będzie pasowała bez problemu. Cały zamęt spopwodowany jest tym, że często sprzedawane są całe zderzaki (góra + dół) gdzie góra musi być już do konkretnego typu nadwozia.

Opublikowano
  • Autor

hmm dobra :) mam nadzieje ze przód wyjdzie OK :)

wtedy zabiore sie za tył :P

Opublikowano

Jakl nie chcesz to ja chętnie odkupię :gwizdanie:

Opublikowano

Lepiej chyba poszukać dokładki z wycięciami na rurę/rury.

Opublikowano
  • Autor

hmm nie aż tak nie bede modził wystarczty mi taka :P będzie sie ładnie z przodem komponowała :)

udało sie ją kupic za 250 zł wiec nie jest źle :)