Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Dziwne stuki w zawieszeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

znow problem...

a mianowicie... jak jade po dziurach to mi nic nie puka, natomiast jak jade po prostej asfatowej drodze to slysze lekkie pukanie i czuje je lekko na kierownicy. bylem na sprawdzeniu zawieszenia i sprawdzili je w taki sposob ze podniesli auto i rekami sprawdzali luzy na wachaczach i drazkach. luzy byly minimalne wiec nie sadze ze mogly pododowac takie cos a szczegolnie kiedy na wybojach nie puka... pomozcie....

p.s. czasem mam wrazenie ze te stuki sa z tylu. to takie wrazenie jakby uklad wydechowy spadl z zamocowan i pukal sobie... moze to przyblizy to co chce przekazac...

Opublikowano

Musisz wjechać gdzieś na kanał i zobaczyć może faktycznie coś się poluzowało i skacze posprawdzaj wszystkie połączenia śrubowe i może coś znajdziesz bo tak to można gdybać i gdybać :no:

Opublikowano

sprawdz opony bo wygląda to tak jakbys miał wybuloną jedną opone. nie zaczeło sie to przypadkiem po zmianie na zimówki ???? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

jestem po zmianie na zimowki ale sa nowiutkie. juz wiem co to jest.... tylko sie wkur... mam automata i z tylu skrzyni zerwala sie lapa mocujaca do podwozia i zerwaly sie poduszki. bryndza na maxa. jesli ktos ma dostep do tych czesci taniej to ja z checia... bo normalnie ceny to 300 poduszki i 850 za lape

Opublikowano

jestem po zmianie na zimowki ale sa nowiutkie. juz wiem co to jest.... tylko sie wkur... mam automata i z tylu skrzyni zerwala sie lapa mocujaca do podwozia i zerwaly sie poduszki. bryndza na maxa. jesli ktos ma dostep do tych czesci taniej to ja z checia... bo normalnie ceny to 300 poduszki i 850 za lape

Spytaj u kolegi z forum TOM77, ma ceny z upustem dla uzytkowników A4-klub.pl

Opublikowano
  • Autor

dzieki domelq za pomoc