szogun555 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, czy ktoś może zakładał takie tarcze ? Chodzi mi o jakoś wykonania i co w ogóle o tym myślicie...http://allegro.pl/tarcze-licznika-audi-a4-b8-audi-q5-zamienniki-i6578095111.html
roman_tyk Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 wygladaja jak ori, masz szanse zrobic pierwszy tutorial jak je wymienic i wrzucic do dzialu zrob to sam
dayex1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Ja kupiłem niestety samochód z tak przerobionym licznikiem. Powiem tak, straszne gówno. Spec od audi od razu się połapał że z licznikiem jest coś nie tak. Po rozebraniu nie mogłem uwierzyć jak zostało to przerobione. Jakiś partacz to robił. Foto podeślę wieczorem. Moja rada, wymień cały licznik. Różnica jest ogromna.
roman_tyk Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Ja kupiłem niestety samochód z tak przerobionym licznikiem. Powiem tak, straszne gówno Kolego temat jest o konkretnym producie, czy zegary u ciebie sa takie jak na aukcji? Widzialem zdjecia takiego licznika i wyglada jak ori, wiec watpie ze to jest to samo co ty masz. Edytowane 24 Listopada 2016 przez roman_tyk
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Niestety w wiekszosci handlarze zegarów nie wymieniają ( kasa ) jesli chodzi o tarczki to niby jakies wyjscie jestTen kto sie zna na rzeczy to od razu zauwazy ten mankamentJak dla mnie jesli ktos posiada FIS czerwony przedlift lub biały polift to wymianka licznika jest wskazana
dayex1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Kolego, jeżeli wyglądaja jak orginał, to sobie kup. Ja opisuję Ci sytuacje jaka była umnie i nie wiem czy to są te same tarczki, które są na aukcji. Życzę powowodzenia w zakupie i żegnam.
szogun555 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Ja kupiłem niestety samochód z tak przerobionym licznikiem. Powiem tak, straszne gówno. Spec od audi od razu się połapał że z licznikiem jest coś nie tak. Po rozebraniu nie mogłem uwierzyć jak zostało to przerobione. Jakiś partacz to robił. Foto podeślę wieczorem. Moja rada, wymień cały licznik. Różnica jest ogromna. Ja raczej wymienię całe zegary, ale chcę zobaczyć to u Ciebie i czekam na foto
roman_tyk Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 fotki od firmy upload a picture Ja opisuję Ci sytuacje jaka była umnie i nie wiem czy to są te same tarczki, które są na aukcji No fajnie, ale najpierw by wypadalo powiedziec czy masz te tarczki czy inne, bo ktos dostanie rykoszetem negatywna reklama bez swojej winy.
dayex1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Primo. Tak jak napisałem wcześniej, nie wiem czy to są te same tarczki co na aukcji podanej w poście, może te same a może nie. Jak pojazd kupiłem, to gówno już tam siedziało. Sam wydedukuj. Secundo. Tarczki inaczej świeciły i przekłamywały na wartościach. Tertio. Człowiek który robił mój samochód (Elektronika i Mechanika Samochodowa - Lisów tylko grupa VAG) pierwszy raz w życiu widział aby ktoś wymienił tarczki na nie orginalne. Nie bardzo rozumiem też czemu w samochodzie 2-3 letnim stosować półśrodki. Quarto. To, że ktoś dostanie rykoszetem, no cóż tak to już bywa. Ale to zasługa niestety nieuczciwych sprzedawców itp.
Rekomendowane odpowiedzi