Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ilosc FPS w GTAV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje czasy z PC-tami zakonczyly sie na etapie Athlon Duron i win xp,teraz tez temat ogarniam ale nie bawia mnie gry ktore jak wiadomo potrzebuja mocnego sprzetu. Chodzi o to ze rok temu zmodernizowalem kompa dzieci na ktorym nie mozna bylo grac w ulubione GTA . Kupilem plyte procesor amd fx6300 8 gb ram i grafike gtx 970 po drodze dokupilem ssd i 1tb hdd a dzisiaj slysze ze komp slabo chodzi ze 60 Fps w gta to malo i tnie. Czy 60 fps to naprawde malo? Zastanawiam sie nad procesorem FX8xxx czy lepszy bedzie i5 bo na i7 jesCze nie zwariowalem.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, Robberto napisał:

Witam moje czasy z PC-tami zakonczyly sie na etapie Athlon Duron i win xp,teraz tez temat ogarniam ale nie bawia mnie gry ktore jak wiadomo potrzebuja mocnego sprzetu. Chodzi o to ze rok temu zmodernizowalem kompa dzieci na ktorym nie mozna bylo grac w ulubione GTA . Kupilem plyte procesor amd fx6300 8 gb ram i grafike gtx 970 po drodze dokupilem ssd i 1tb hdd a dzisiaj slysze ze komp slabo chodzi ze 60 Fps w gta to malo i tnie. Czy 60 fps to naprawde malo? Zastanawiam sie nad procesorem FX8xxx czy lepszy bedzie i5 bo na i7 jesCze nie zwariowalem.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

60 fps to Ci raczej wyciąga przy niskiej rozdzielczości i niskim poziomie szczegółów. Jak chcesz zmienić procesor to idź w i5.