Grethic333 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam dzisiaj kupiłem nowa sprężarkę Metabo 830-270 wywala korki od razu po naciśnięciu on ma ktoś pomysły jaka może być tego przyczyna ??
misiek547 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może zabezpieczenie pradowe masz za małe? Powinno być 16AWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
mily Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Co to są korki?? Chodzi Ci o wyłącznik nadprądowy czy bezpiecznik?? Podaj zdjęcie w dobrej jakości żebym mógł odczytać parametry zabezpieczenia które wyrzuca.
Grethic333 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 zabezpieczenie prądowe jest 25A chodziły betoniarki ^^ zabezpieczenie pradowe jest dosc wysoke 5 minut temu, mily napisał: Co to są korki?? Chodzi Ci o wyłącznik nadprądowy czy bezpiecznik?? Podaj zdjęcie w dobrej jakości żebym mógł odczytać parametry zabezpieczenia które wyrzuca. Bezpieczniki jutro zrobię zdjęcie juz mnie w domu niema
mily Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem jak kolega wyliczył 16A, ale mi na 5,5kW wychodzi minimum 25A, a w danych technicznych jest napisane 7,5/5,5kW. Nie wiem dlaczego są dwie wartości bo nie znalazłem całej instrukcji obsługi, ale jeżeli ma 7,5kW to 32A powinieneś mieć zabezpieczenie. Pozostaje zastosować gwiazda-trójkąt, softstart lub zwiększyć moc przyłączeniową. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez mily
Rekomendowane odpowiedzi