Gość Goodspit Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jestem aż przeczulony pod względem stanu technicznego mojego auta i początkowo myślałem że tylko mi się wydaje ale teraz jestem pewnien że pojawiło się delikatnie stukanie z przodu po lewej stronie ale tylko podczas ruszania z kołami skręconymi w lewą stronę. Co może być tego przyczyną? Ja poprostu zaczynam chorować kiedy w moim ukochanym aucie mnie niepokoi więc liczę na pomoc
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 przegub kolego daje znac ze chce wymiany
Gość Goodspit Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 dzięki wielkie, a może jeszcze orientujesz się jaki jest koszt wymiany tego przegubu i czy da radę samamu to zrobić Czeka mnie teraz trasa i czy to czymś grozi jeśli go nie wymienię już teraz? I czy wystarczy wymiana tylko tego przegubu czy jeszcze coś do wymiany? Rozumiemże chodzi o przegób zewnętrzny tak?
krzyniek Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 co do kosztu to widziałem na forum że kolega pisał coś o koszcie ok 200zł ale nie napisał czy to części+robocizna czy same części. Ja jechałem (bo musiałem, ale nie swoim autem) ok 1000km i nic poważnego sie nie stało. a wymienić trzeba przegub i osłone przegubu.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 pisalem kilka tematow nizej, zamykam
Rekomendowane odpowiedzi