Nociakczwarty Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam wszystkich ,chciałem zamontowac manometr cisnienia oleju na stałe w audi a4 b7 1.8t BFB czy jest takie miejsce w silniku?
sambo Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Wykręcasz oryginalny czujnik ciśnienia, który jest w podstawce filtra i wkręcasz w to miejsce manometr.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nociakczwarty Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) 43 minuty temu, sambo napisał: Wykręcasz oryginalny czujnik ciśnienia, który jest w podstawce filtra i wkręcasz w to miejsce manometr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki ale chodzi mi oto aby czujnik został na swoim miejscu a manometr był zamontowany na stałe w innym miejscu o ile takie miejsce w tym silniku sie znajduje Edytowane 22 Lutego 2017 przez Nociakczwarty
sambo Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie ma takiego. Możesz zamontować sobie tuningowa podstawkę pod filtr oleju która ma wyjścia. Wtedy możesz sobie podpinać czujniki i manometry http://www.dabtuner.pl/Podkladka_pod_filtr_oleju-38.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nociakczwarty Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 22.02.2017 o 21:53, sambo napisał: Nie ma takiego. Możesz zamontować sobie tuningowa podstawkę pod filtr oleju która ma wyjścia. Wtedy możesz sobie podpinać czujniki i manometry http://www.dabtuner.pl/Podkladka_pod_filtr_oleju-38.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki bardzo a jeszcze chciałem zapytać czy po zamontowaniu takiej podkładki zfiltrem oleju niebędzie on o nic zawadzał? Nie ma tam zbyt wiele miejsca i nieznam wymiaru tej podkładki pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2017 przez Nociakczwarty
Rekomendowane odpowiedzi