Taurus32 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) mam taki problem. nie mogę wyjąć radia. concert II. kupiłem zmieniarkę mp3. razem z nią przyszedł komplet wyjamków czy jak to się tam nazywa aby wyciągnąć radio. z prawej strony radio wychodzi ale z lewej nie ma opcji. byłem już u dwóch speców i kolegi co grzebie przy autach i wszyscy rozkładają ręce. mówią żeby odkręcić tunel środkowy. ale to nic nie da, bodajże dwie śruby są za radiem z tego co widziałem na yt. wyciągnięcie panelu sterowania climatronica też niewiele pomaga. ps. raz udało mi się wyciągnąć to radio i z prawej poszło od razu, a z lewą stroną poszarpałem się z 2 minuty. niestety nie zwróciłem uwagi na to co było przyczyną że tak ciężko idzie( wygięcie tego zabezpieczenia czy co?) i radio zamontowałem z powrotem gdyż nie miałem czasu aby poprzeciągać kable do schowka itd. szarpanie na chama też nic nie pomaga. jakieś pomysły? Edytowane 5 Marca 2017 przez Taurus32
andrzej104513 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ja miałem problem z wyjmakami ,podciąłem trochę na szlifierce aby zniwelować najszerszą część wyjmaka.
Rekomendowane odpowiedzi