Furio 0 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Aloha!Czy tylko ja mam taką jazdę czy wszystkie A4 benzyniaki tak mocną dymią z rury? Nawet jeśli slinik jest ciepły, auto wyrzuca z siebię straszne ilości spalin.po za tym wszystko jest ok, ladnie się zbiera, dobrze przyspiesza i nie ma problemów z silnikiem.Czy wszystko jest Ok? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookier 0 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 A jaki kolor mają te spaliny? Czarny, czy bialy - podobny do pary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furio 0 Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 biały, jak zwykłe spaliny tyle, ze jak dla mnie to trochę ich za dużo, nawet na rozgrzanym silniku. Z tego co obserwuję na drogach to tą przypadłośc mają prawie wszystkie A4 benz. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
areckid 0 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Jezeli temperatura powietrza jest dosc niska to bedzie widac spaliny, podobnie jak powietrze wydychane z ust Spaliny maja co prawda inny sklad niz wydychane powietrze. Chyba, ze to jeszcze inaczej wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookier 0 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 biały, nawet na rozgrzanym silniku No to Kolego - uszczelka pod głowicą do wymiany - natychmiast!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furio 0 Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Proszę o dokładniejszy opis bo jestem mechaniczna lamą. Jaka uszczelka, pod jaką głowicą i ile to powinno kosztować. Z góry dziękuję. P.S. Skąd ta pewność, ze to ta uzszczelka i jakie są konsekwencje nie zmieniania jej? pozdro [ Dodano: 28-02-2007, 16:46 ] help, o co chodzi z tą uszcelką pod głowicą? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts