Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Streamowanie muzyki z telefonu przez bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje możliwość słuchania muzyki z telefonu przez bluetooth ? Mam MMI 3G Low, gniazdo AMI w schowku, telefon łączy się bez problemu z samochodem przez BT. Czytałem, że taka operacja jest możliwa dopiero w MMI 3G High. Może do mojego trzeba dokupić jakiś adapter lub zmienić coś w kodowaniu ? Dodam, że jestem właścicielem Audi od kilku dni więc jestem kompletnie zielony w sprawach z nim związanych.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

W mmi 3g high nie tez nie działa , musisz zmienic nawi na mmi 3g plus lub adapter ami http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6915435331

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

A czy z takim adapterem będę mógł sterować muzyką bezpośrednio z panelu MMI czy tylko z telefonu ? I czy to będzie obsługiwać muzykę tylko z pamięci telefonu czy np. radio internetowe lub muzyka z YT też poleci ?

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, że na MMI 3G+ można streamować ale samochód dopiero co kupiony więc zmiana MMI nie wchodzi na razie w grę. Będzie trzeba kupić ten adapter. Ciekawi mnie tylko właśnie czy z tym adapterem będę mógł zmieniać piosenki z ekranu MMI i czy poleci z niego coś więcej niż tylko muzyka z pamięci telefonu czyli np. radio internetowe lub piosenki z YT. 

Opublikowano

Z adapterem nie można zmieniać piosenek przez MMI a leci to co puścisz z telefonu - radio i YT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A cos mozna dokupic pod AMI aby działało sterowanie z kierownicy np spotify? Mam 3G