Soltyss Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Witam postanowiłem się pochwalić swoim autkiem . Zakupione w czerwcu używane z salonu Audi A4 B8 2.0tdi quattro 125kw 170km manual przebieg 142 000km S line (chociaż sam nie wiem co jest z S line ale tak było opisane) czujniki parkowania tempomat multifunkcyjna kierownica adaptacyjne swiatła przednie radio concert biało czarna skórzana tapicerka sportowe, podgrzewane przednie fotele czarny pakiet stylizacji Audi exlusive Xenon tylnie lampy ledowe gniazdo 230v Audi sound system pakiet "30 Jahre Quattro" felgi 19 (niestety zmienione na zimówki 16 ) O modach jeszcze nie myślałem na pewno muszę przyciemnić szyby, zmienić zaciski hamulców coś więcej możne jak wygaśnie gwarancja choć sam nie wiem co. Może jakieś sugestie? niestety tylko tyle zdjęć *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz
zabiello Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Fajny środek, części z pakietu s-line czy to zewnętrznego czy wewnętrznego nie widać, wnętrze audi exlusive. Niech się dobrze sprawuję Edytowane 22 Października 2017 przez zabiello
Rekomendowane odpowiedzi