Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

podkładki pod sprężyny z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś używał podkładki z tyłu pod sprężyny żeby trochę tył poszedł do góry ? proszę o informację : )

Opublikowano

Tak w moim B7, poszło około 1.8cm w górę.

Tapnięte z iPhone

Opublikowano
1 minutę temu, jaguaro napisał:

Tak w moim B7, poszło około 1.8cm w górę.

Tapnięte z iPhone

polecasz te podkładki czy kupić po prostu sprężyny z quattro ? podkładki na pewno tańsze ale czy nie jest za twardo ani nic

Opublikowano

Ja mam Quattro i zawieche h&M -45, ratowały mnie tylko podkładki bo zmiana całej zawiechy nie uśmiechała mi się tym bardziej że niewiele na niej latałem. Zmian w twardości nie odczułem żadnej bo i tak mam twardo[emoji23] napewno nic nie buja i nie odczuwam żadnych zmian poza tym ze tył stanął wyżej.

Tapnięte z iPhone

Opublikowano

Ja mam Quattro i zawieche h&M -45, ratowały mnie tylko podkładki bo zmiana całej zawiechy nie uśmiechała mi się tym bardziej że niewiele na niej latałem. Zmian w twardości nie odczułem żadnej bo i tak mam twardoemoji23.png napewno nic nie buja i nie odczuwam żadnych zmian poza tym ze tył stanął wyżej.

Tapnięte z iPhone

czyli te podkładki normalnie dajemy na sprężyne na górę co nie 

Opublikowano

Chłopaki litości temat był tyle razy przerabiany i wystarczy poszukać, nie nie dajemy na sprężynę tylko na podkładkę gumową.

Tapnięte z iPhone

Opublikowano

Chłopaki litości temat był tyle razy przerabiany i wystarczy poszukać, nie nie dajemy na sprężynę tylko na podkładkę gumową.

Tapnięte z iPhone

to podrzuć jak możesz temat o tym

Opublikowano

Nie mam jak wrzucić link po działam na tapatalku w telefonie. Wpisz w wyszukiwarce forum to znajdziesz. Niżej masz przykład jak idzie podkładka. Zdjęcia kogoś z forum już nie pamietam kogo ale pozdrawiam serdecznie [emoji3]. 06efc61d424d82c35ea04c83945f9400.jpg
56745b512a286200001d8075595e96d8.jpg

Tapnięte z iPhone