ziomek435 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 czy ktoś używał podkładki z tyłu pod sprężyny żeby trochę tył poszedł do góry ? proszę o informację : )
jaguaro Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Tak w moim B7, poszło około 1.8cm w górę. Tapnięte z iPhone
ziomek435 Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 1 minutę temu, jaguaro napisał: Tak w moim B7, poszło około 1.8cm w górę. Tapnięte z iPhone polecasz te podkładki czy kupić po prostu sprężyny z quattro ? podkładki na pewno tańsze ale czy nie jest za twardo ani nic
jaguaro Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Ja mam Quattro i zawieche h&M -45, ratowały mnie tylko podkładki bo zmiana całej zawiechy nie uśmiechała mi się tym bardziej że niewiele na niej latałem. Zmian w twardości nie odczułem żadnej bo i tak mam twardo[emoji23] napewno nic nie buja i nie odczuwam żadnych zmian poza tym ze tył stanął wyżej. Tapnięte z iPhone
ziomek435 Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 1 minutę temu, jaguaro napisał: Ja mam Quattro i zawieche h&M -45, ratowały mnie tylko podkładki bo zmiana całej zawiechy nie uśmiechała mi się tym bardziej że niewiele na niej latałem. Zmian w twardości nie odczułem żadnej bo i tak mam twardo napewno nic nie buja i nie odczuwam żadnych zmian poza tym ze tył stanął wyżej. Tapnięte z iPhone czyli te podkładki normalnie dajemy na sprężyne na górę co nie
jaguaro Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Chłopaki litości temat był tyle razy przerabiany i wystarczy poszukać, nie nie dajemy na sprężynę tylko na podkładkę gumową.Tapnięte z iPhone
ziomek435 Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 1 minutę temu, jaguaro napisał: Chłopaki litości temat był tyle razy przerabiany i wystarczy poszukać, nie nie dajemy na sprężynę tylko na podkładkę gumową. Tapnięte z iPhone to podrzuć jak możesz temat o tym
jaguaro Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Nie mam jak wrzucić link po działam na tapatalku w telefonie. Wpisz w wyszukiwarce forum to znajdziesz. Niżej masz przykład jak idzie podkładka. Zdjęcia kogoś z forum już nie pamietam kogo ale pozdrawiam serdecznie [emoji3]. Tapnięte z iPhone
Recommended Posts