kwak3 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam. i na wstępie z góry przepraszam jeżeli ten temat już był poruszany ale nie mogę znaleźć. A więc wyglada na to, ze niemam gniazda VAG które powinno sie znajdować obok tylnej popielniczki. Natomiast jest tam wolne miejsce (dziura w kształcie gniazda, nie widać żadnych kabelków, ale tunelu nie rozbierałem). Czy może być tak , że to gniazdo jest w innym miejscu, jeśli tak to gdzie ? . czy jest możliwość aby nie było wogóle montowane takie gniazdo ? audi a4 avant 99r 1,9 tdi 110KM AFN.
kwak3 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 "szukajcie a znajdziecie" okazało sie ze ktoś wyciagnął to gniazdo z tej dziury (pewno poprzedni właściciel) i pozostawił je w tunelu. No ale jakoś je znalazłem. wszystko jest ok ! . Pozdrawiam
Wihajster Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 "szukajcie a znajdziecie" okazało sie ze ktoś wyciagnął to gniazdo z tej dziury (pewno poprzedni właściciel) i pozostawił je w tunelu. No ale jakoś je znalazłem. wszystko jest ok ! . Pozdrawiam no i git
Recommended Posts