kwak3 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam. i na wstępie z góry przepraszam jeżeli ten temat już był poruszany ale nie mogę znaleźć. A więc wyglada na to, ze niemam gniazda VAG które powinno sie znajdować obok tylnej popielniczki. Natomiast jest tam wolne miejsce (dziura w kształcie gniazda, nie widać żadnych kabelków, ale tunelu nie rozbierałem). Czy może być tak , że to gniazdo jest w innym miejscu, jeśli tak to gdzie ? . czy jest możliwość aby nie było wogóle montowane takie gniazdo ? audi a4 avant 99r 1,9 tdi 110KM AFN.
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 na bank jest.....moze trza rozebrać tunel
kwak3 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 "szukajcie a znajdziecie" okazało sie ze ktoś wyciagnął to gniazdo z tej dziury (pewno poprzedni właściciel) i pozostawił je w tunelu. No ale jakoś je znalazłem. wszystko jest ok ! . Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 "szukajcie a znajdziecie" okazało sie ze ktoś wyciagnął to gniazdo z tej dziury (pewno poprzedni właściciel) i pozostawił je w tunelu. No ale jakoś je znalazłem. wszystko jest ok ! . Pozdrawiam no i git
Rekomendowane odpowiedzi