hotjakdog Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jestem delikatnie zielony w temacie. Chciałbym zapytać, czy jest możliwość podłączenia tel przed bluetooth, czy jakkolwiek w tym radiu, aby muzyka leciała bezpośrednio z telefonu. Auto z 2013r, nie mam zaślepki auxa, tylko jakąś zwykłą w podłokietniku. Jakie jest najlepsze wyjście?
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 w CONCERCIE raczej nie ma takiej opcji
Domin27 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 W dniu 18.12.2017 o 23:52, hotjakdog napisał: Jestem delikatnie zielony w temacie. Chciałbym zapytać, czy jest możliwość podłączenia tel przed bluetooth, czy jakkolwiek w tym radiu, aby muzyka leciała bezpośrednio z telefonu. Auto z 2013r, nie mam zaślepki auxa, tylko jakąś zwykłą w podłokietniku. Jakie jest najlepsze wyjście? Witam. Niedawno wyskoczył mi mały problem. Nie mogę nawiązać połączenia swojej komórki przez bluetooth z samochodem, mimo że dzień wcześniej wszystko było ok. Co robić?
Rekomendowane odpowiedzi