barA4tek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Mam pytanie. W moim a4 b5 z 97 r. Czyli przed lift mam zwykły kluczyk z dwoma guzikami normalnie zamyka i otwiera pilot natomiast został mi jeden kluczyk scyzoryk od wcześniejszej a4 b5 99 r. Czyli polift pytanie brzmi czy prócz oczywistej wymiany grota będzie się dalo to zakodowac żeby smigal ten scyzoryk czy zupełnie nie ta częstotliwość? Czy da się coś przelutowac żeby zgrać? Z góry dziękuję. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez barA4tek
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 10 minut temu, barA4tek napisał: Mam pytanie. W moim a4 b5 z 97 r. Czyli przed lift mam zwykły kluczyk z dwoma guzikami normalnie zamyka i otwiera pilot natomiast został mi jeden kluczyk scyzoryk od wcześniejszej a4 b5 99 r. Czyli polift pytanie brzmi czy prócz oczywistej wymiany grota będzie się dalo to zakodowac żeby smigal ten scyzoryk czy zupełnie nie ta częstotliwość? Czy da się coś przelutowac żeby zgrać? Z góry dziękuję. nie da sie..
barA4tek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 A jest szansa że znajde scyzoryk który będzie pasowal?
Rekomendowane odpowiedzi