barA4tek Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) Mam pytanie. W moim a4 b5 z 97 r. Czyli przed lift mam zwykły kluczyk z dwoma guzikami normalnie zamyka i otwiera pilot natomiast został mi jeden kluczyk scyzoryk od wcześniejszej a4 b5 99 r. Czyli polift pytanie brzmi czy prócz oczywistej wymiany grota będzie się dalo to zakodowac żeby smigal ten scyzoryk czy zupełnie nie ta częstotliwość? Czy da się coś przelutowac żeby zgrać? Z góry dziękuję. Edited January 19, 2018 by barA4tek
Wihajster Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 10 minut temu, barA4tek napisał: Mam pytanie. W moim a4 b5 z 97 r. Czyli przed lift mam zwykły kluczyk z dwoma guzikami normalnie zamyka i otwiera pilot natomiast został mi jeden kluczyk scyzoryk od wcześniejszej a4 b5 99 r. Czyli polift pytanie brzmi czy prócz oczywistej wymiany grota będzie się dalo to zakodowac żeby smigal ten scyzoryk czy zupełnie nie ta częstotliwość? Czy da się coś przelutowac żeby zgrać? Z góry dziękuję. nie da sie..
barA4tek Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 A jest szansa że znajde scyzoryk który będzie pasowal?
Recommended Posts