Mefi1985 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Ok problem rozwiązany tamten napinacz Te z był do kitu na tym co teraz kupiłem jest ok lampka air bag gaśnie nawet bez podlaczenia do kompa
Mefi1985 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Jaja jak berety założyłem drugi pas na miejsce odpalam A tam zaś błąd i co się okazało że jednak kostka była zle dopieta oba pasy działają ciekawe jak ten 1 co miałem haha ta kostkę to faktycznie trza umieć zapinac
salamon Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Pytałem o kostkę pisałeś że na pewno jest wpięta .Niema tego złego co by na dobra nie wyszło
Mefi1985 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Wpieta była ale nie tak jak trzeba bo pewnie wpinal to od razu wciskając żółte zabezpieczenie A trza dobrze kostkę docisnąć i dopiero żółte zabezpieczenie do końca;) ale jak pas jest na miejscu to w tej dziurze ciężko tak i sam źle na początku zrobiłem ale za drugim razem już ok teraz tylko mam jeden pas ekstra;)
Mefi1985 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Irytuje mnie już ta kostka ma ktoś na nią sprawdzony pomysł co jakiś czas traci kontakt i się Air bag zapala tzn. Czasami tydzień bez błędu pojezdze czasami co dwa dni się zapali i zniknie po 30 minutach. Coś jeszcze mogę z nią zrobić by lepiej trzymała czy raczej nowa trza kupić?
Rekomendowane odpowiedzi