Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z odpaleniem webasto eberspaecher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam .problem opisywany lecz nie mam odpowiedzi gdyz żaden z tematów mi nie pomaga. Mam a4b6 2.5 tdi 2003rok webasto działało aż pewnego dnia przestało. Po podłączeniu pokazało błąd 01415 więc wyjąłem popmke i po podłączeniu na krótko też nie pracowała. Rozebralem ja i wymieniłem szczotki. Przy okazji wymieniłem łożyska w dmuchawie powietrza,wyczyszczony został piec-w srodku troche bylem zaskoczony co sie znajdowało-upalone przewody i okopcony czujnik płomienia. Pompka po podłączeniu na krótko działa a po podpięciu już nie. Sprawdziłem kodowanie mam 00111. Jeszcze podpinalem miernik w kostkę i nic nie pokazuje.dodam jeszcze ze po wpieciu się w minus na kostce i plus na aku pokazuje wartość. A odwrotnie nie pokazuje nic (po włączeniu testu urządzeń) . Czy to może oznaczać spalony sterownik a może przewód? Choć gdyby to była wina przewodu (błąd zwarcie z masą) to po wpieciu miernika w piny kostki i ustawieniu go na diodę powinien miernik zasygnalizowac połączenie a on nic. druga sprawa jest taka ze mam nr sterownika 8e0265105a i mam na oku sprawne webasto z tym ze ostatnia literka w sterowniku to "K".zmienia to coś czy moge zamienic ewentualnie steroeniki bez dalszych problemów. Ma ktoś pomysł. Proszę o pomoc  

Opublikowano
  • Autor

dodam jeszcze ze błędy zostały wykasowane a na teście urządzeń nie pracuje tylko nieszczęsna v55