Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4b7 2.0 tdi kat BLB auto dziwnie szarpie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 dni temu pojawił się u mnie dziwny problem tzn. po zjeździe z autostrady zatrzymałem się na światłach po czym zacząłem ruszać dalej i ... wskazówka od obrotomierza zaczęła dziwnie sie zachowywać tj. skakała podczas dodawania gazu a autem szarpało do momentu aż z rury poszła czarna chmura i auto tak jakby sie odblokowało. Dzieje się tak prawie cały czas podczas ruszania. Dodam również ze auto utraciło swoją moc oraz podczas jazdy na niskim biegu i wciśnięciu gazu w celu przyśpieszenia auto zaczyna kopcić. Byłem u znajomego na warsztacie i podłączał auto pod urządzenie diagnostyczne (nie komputer) i nie pokazał ani jednego błędu. Moje pytanie czy ktoś już kiedyś spotkał sie z czymś takim ?? oraz czy z poziomu vcdsa jestem w stanie zlokalizować usterkę ? bowiem dziś od znajomego pożyczę kabel . Chyba że jest ktoś w Krakowie kto by chciał za dobrą flaszkę mi pomóc. Jadąc po autostradzie auto zachowuje sie normalnie .Dodam jeszcze ze mechanik mówi ze może to być MAP sensor. 

Opublikowano
  • Autor

Temat do zamknięcia. Problemem był uszkodzony EGR. Po zaślepieniu jak ręką odjął. Pozdrawiam