Piotrek3342 Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Mam stary licznik z 98r Jak zamontuje ten z fisem bedzie działać ? Zużycie paliwa itp?
BlackHazelAudi Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 analog czy cyfrowy zegarkek ? 1
Piotrek3342 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Ja mam analoga a chce cyfrowy i komputer np. Spalanie
BlackHazelAudi Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 A analoga masz z cyframi 3,6,9,12 ? Bo jak nie to bedzie ciężko zrobić full fisa (z zegarkiem cyfrowym)
BlackHazelAudi Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 A masz kostki 32 czy 20 pinowe? Aby założyć full fisa musisz miec 32 pinowe to raz 2. jeżeli już masz 32 pinowe kostki czeka cię przepinanie 8 kabli z zielonej do niebieskiej i odwrotnie + dołożenie kabla z ecu do kostki z informacja spalania kolega @nevi jest po takiej robocie 3. kostka szara do fisa (musisz ja sam dobrobic, No chyba że znajdziesz gotowca ) musisz też mieć Manetke do fisa [jeżeli masz Sedana to nie ważne czy z Avanta czy Sedana weźmiesz i tak będzie działać a jeżeli masz avanta musisz znaleźć Manetke do Avanta ] No i najważniejsze kodowanie kluczykow itp musisz też mieć pin do tego nowego licznika full FIS ma IMMO Powodzenia z robota
nevi Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Jak kolega wyżej. Ważne abyś miał te kostki 32 pinowe (zielona i niebieska). Trzeba dorobić trzecia i jeden kabel z ECU pociągnąć. Trzeba trochę cierpliwości i rada z mojej strony, nie rób tego w zimę na dworze To nic trudnego, fajna zabawa więc nie ma co się bać. Edytowane 22 Listopada 2018 przez nevi 1
Rekomendowane odpowiedzi