Bartek audi b6 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam. Mam problem nie mogę podłączyć się do fisa z radia android 8.1. Mój problem polega na tym że fis nie wyświetla mi stacji radia FM bądź kolejności utworu gdyż fis jest cały czas czarny. Proszę o podpowiedzi w razie co mogę dodać zdjęcia aby wiedzieć co gdzie podłączyć wiem że canami trzeba się podłączyć moje poprzednie radio to rns-d i na tym radiu wszystko chodziło,pokazywało.
Bartek audi b6 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Pierwsze dwa zdjęcia to nowe radio android a dwa ostatnie zdjęcia to rns-d. Kostka na 3 zdjęciu to tam niby są cany ,can-h i can-l. Pin 13 to canh+ a pin 26 to canl- proszę o pomoc Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Bartek audi b6 1
Bartek audi b6 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Podłączyłem tak z radia pin1 can+RX do cana w kostce ze zdjęcia 3 w pin 13 pod kan-h a z pinu 11 w radiu can-tx pod pin 26w czarnej kostce pin 26 czy to dobre podłączenie?
Rekomendowane odpowiedzi