Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b6 zawias s-line jakie Alu 18' i opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jestem tu nowy i mogę nie ogarniać trochę... 

Proszę o pomoc w wyborze felg 18 cali na zawiasie s- line .. jakie et i szerokość felgi ... I jaki zestaw opon do tego ... Z góry dzięki !

Dodam że na sezon letni ;)

Edytowane przez Roln1k

Opublikowano

Zalezy czego konkretnie szukasz. Felgi 18” wejda do 10j, moze nawet wiecej tam upchasz. Wszystko zalezy od et. Ale takie standardowe 18” wedlug mnie to 8-8.5j z et35-48 i do tego dystans. Opony 225/40/18. 

Opublikowano
  • Autor

Potrzebuje rad fachowców bo jestem blady w temacie ... czy warto ten okaz zakupić ... Wiem że pierścień do tego musi być...

Opublikowano

Wejda bez problemu. Tylko opony to pewnie na smietnik, bo maja juz 6 lat. Dwa, otwor centrujacy w nich jest pewnie 66.6mm. 

Opublikowano

Ja bym odpuscil ten okaz, bo raz ze stare opony, a opony to jedyny element laczacy auto z ziemia ;) Dwa, 18” powinny miec jak dla mnie minimum 8j. 

Opublikowano
  • Autor

Czyli felga 8j 18' A jakie et aby pominąć montaż dystansu... czy koniecznie musi być?

Wielkie dzięki za cierpliwość ;)

Opublikowano

Tzn kwestia tego, czego oczekujesz. Jesli chcesz miec kolo idealnie z nadkolem to bez dystansu sie nie obejdzie raczej, bo nie znajdziesz idealnych felg ;) Zawsze trzeba pomierzyc itp. Ale generalnie et35 juz wyglada dobrze. Przy 8j mozesz zejsc z et do jakichs et32 z przodu i et29/30 z tylu. 

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo idealnie z nadkolem wygląda najlepiej . Czyli w skrócie.. felgi 18' 8j et 32-35 I będzie już w miarę dobrze wyglądać bez dystansu... ;) opony 225 czy 235 ? . Profil 40 oczywiście... planuje zakup nowych opon i felg w stanie igła... wydatek nie mały i na parę lat.. 

Opublikowano

Najpopularniejszy rozmiar to 225/40, taki Ci tez proponuje. Ale wiem, ze wkladaja tez 235. 

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki wielkie ;)