kristofer21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Witam!!! Mam taki maly problem niedawno kupiłem używana pompkę centralnego i wszystko chodziło oki do dzisiaj teraz jak zamykam z kluczyka drzwi wszystko sie zamknie ale po chwili słychać jak sie odzywa pompka centralnego i tak co parę chwil. Na początku jak zamontowałem i zamykałem drzwi to na desce tam gdzie sa przyciski np.ogrzewanie tylnej szyby,awaryjne itp. to w jednym przycisku to będzie z awaryjnych zaświeciło sie parę razy ten trójkącik i zgasł a ostatnio zauważyłem ze jak go zamknę to cały czas ta kontrolka miga no i dzisiaj zauważyłem ze po zamknięciu słychać jak co parę chwil pompka chodzi co to może być???
PERSHINGUS Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Rozkręć pompkę i zobacz. wyciągnij 4 małe zapadki podłącz zamek popatrz na taśmę łączącą płytkę, silniczek powinien chodzić max 8 sekund. A jak nie dasz rady to przed kupnem zawsze włóż i sprawdź żeby nie było jak u mnie że na będzie działało ale tylko z klucza a z pilota nie itd pozdro.
Recommended Posts