Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 Problem z odpalaniem brak kontrolki grzania świec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem audi a4 b5 1.9tdi 110km. Od kilku tygodni mam problem, mianowicie zaczelo sie od tego że w czesie jazdy zaświecila mi sie kontloka abs i czerwony wykrzyknik, później zaczęły migać wszystkie kontrolki piszczec i wskazowki zegarów latały od góry do dołu wiec odrazu go zgasilem. Jak sie okazało przepalila sie żarówka stopu więc ja wymieniłem. Przez dwa dni wszystko bylo w porzadku ale później prze włączaniu wstacznego zaczynały mi sie swiecic kontrolki od abs i wykrzyknik po zgaszaniu i ponowynym odpaleniu wszystko wracalo do normy. A teraz wyglada to tak że, gdy włączam zapłon to kontrolki na zagarze slabo się podswitlaja i nie swieci sie kontlka od grzania świec i aku, wtady kreci a nie odpala, po kilku próbach kontrolki normalnie sie świecą wlacznie z aku i świecami i wtedy normalnie odpala. A czasem kontrolki słabo się świecą ale kontrolka od grzania swiec tez sie świeci wtedy normalnie odpali ale pika i sieci sie abs i wykrzyknik ( panel klimatronika wtedy nie działa) po włączeniu wyłącznego wszystko wraca do normy. Przepraszam ze tak sie rozpisalem ale chce to dobrze opisać bo już nie wiem co robić