Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Czułość centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna posiadam B6 ( wcześniej Vectra B) i dziwi mnie i w sumie denerwuje ze z mieszkania na 4 pietrze otwieram Audice która stoi na parkingu pod blokiem. Boje sie ze przez przypadek córa mi dorwie kluczyk lub ja sam niechcący otworze samochód i będzie otwarty np cala noc. Czy można jakoś ograniczyć zdolności centralnego na otwieranie samochodu z tak dużej odległości lub możne funkcje ponownego zamknięcia samochodu ( gdy nie pracuje i bez kluczy w stacyjce) po upływie np 30 sek.

Jeszcze jedna rzecz jak rozpoznać ze sam jest zamknięty bo np w vectrze byly rygle widoczne i łatwo było rozpoznać a tu ich nie ma. Używałem "szukajki" ale nic o podobnym temacie nie znalazłem.

Pozdrawiam i dziękuje za ewentualne odp.

Opublikowano

Spoko,

że Ci się otworzy auto to jeszcze nic, ja niechcacy otworzyłem szyby z pilota na całą noc......padał deszcz :kox:

Opublikowano

Jeśli nie otworzysz drzwi w ciągu bodajże 60 sekund od otwarcia zamka drzwi same się zaryglują więc nie mart się. Z oknami jest juz gorzej :)

Opublikowano
  • Autor

Jeśli nie otworzysz drzwi w ciągu bodajże 60 sekund od otwarcia zamka drzwi same się zaryglują więc nie mart się. Z oknami jest juz gorzej :)

Aha czyli cos takiego jest-jak tak to spoko sprawdzę a z oknami to już wogóle będzie lipa. Koledze z szybkami to wspolczuje z powodu deszczu :(

Dziekuje za info