Tedi35 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Od niedawna posiadam B6 ( wcześniej Vectra i dziwi mnie i w sumie denerwuje ze z mieszkania na 4 pietrze otwieram Audice która stoi na parkingu pod blokiem. Boje sie ze przez przypadek córa mi dorwie kluczyk lub ja sam niechcący otworze samochód i będzie otwarty np cala noc. Czy można jakoś ograniczyć zdolności centralnego na otwieranie samochodu z tak dużej odległości lub możne funkcje ponownego zamknięcia samochodu ( gdy nie pracuje i bez kluczy w stacyjce) po upływie np 30 sek. Jeszcze jedna rzecz jak rozpoznać ze sam jest zamknięty bo np w vectrze byly rygle widoczne i łatwo było rozpoznać a tu ich nie ma. Używałem "szukajki" ale nic o podobnym temacie nie znalazłem. Pozdrawiam i dziękuje za ewentualne odp.
Gość dzikidzidz Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Spoko, że Ci się otworzy auto to jeszcze nic, ja niechcacy otworzyłem szyby z pilota na całą noc......padał deszcz
Kowal Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Jeśli nie otworzysz drzwi w ciągu bodajże 60 sekund od otwarcia zamka drzwi same się zaryglują więc nie mart się. Z oknami jest juz gorzej
Tedi35 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 Jeśli nie otworzysz drzwi w ciągu bodajże 60 sekund od otwarcia zamka drzwi same się zaryglują więc nie mart się. Z oknami jest juz gorzej Aha czyli cos takiego jest-jak tak to spoko sprawdzę a z oknami to już wogóle będzie lipa. Koledze z szybkami to wspolczuje z powodu deszczu Dziekuje za info
Rekomendowane odpowiedzi