70336 Ireneusz Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Witam szanownych kolegów z A4 mam problem z sterownikiem hamulca ręcznego nie mogę się pozbyć błędów i mam pytanie czy mogę zastąpić innym numerem ja mam 8K0907801E
70336 Ireneusz Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Na tą chwilę nie nie mam vcdsa ale na sterowniku 53 jest błąd czujnika sprzęgła wymieniłem dwa razy fakt używki ale nadal jest błąd więc wymyśliłem że wymienię moduł 53 Edytowane 31 Marca 2020 przez 70336 Ireneusz
Ireneusz 70336 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam noi wyjaśniło się po ponownej wymianie sterownika hamulca ręcznego (53)wszystko wróciło do normy czyli przy ruszaniu hamulec zwalnia się sam , tempomat i auto-hold działają więc jak ktoś będzie miał błąd na sterowniku czujnik położenia sprzęgła uszkodzony to proponuję zacząć od (53) ja wymieniałem dwa razy czujnik sprzęgła i porażka tak dla potomnych apropo mam dwa czujniki sprzęgła na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi