Herro125 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam, z racji tego że padł mi tłumik środkowy a mechanicy wołają koszmarne ceny za wstawienie nawet samej rurki. Zdecydowałem się na zrobienie nowego wydechu z nierdzewki. Myślałem o wydechu: AKTYWNY ВЫХЛОПНАЯ СИСТЕМА AUDI A4 B6 B7 1.8 QUATTRO купить с ➡️ Allegro, ➡️ Польша – Zapchasti ZAPCHASTI.LVIV.UA AKTYWNY ВЫХЛОПНАЯ СИСТЕМА AUDI A4 B6 B7 1.8 QUATTRO с ⭐ Аллегро. ➡️ Хорошие цены. ☑️ В наличии. ☑️ б/у и новые. ⌛ Доставка в Украину. Звоните ☎️ : +38 066 107 2643, ☎️ +38 063... Oryginalny tłumik posiadam fi55 a po Y-PIPE fi 50 Wymyśliłem co takiego: Flansza - łącznik elastyczny - kolanko - rura fi55- flansza - Y-PIPE z 55 na 50 - strumienica - rura -kolanko - rura i tłumik strumienica : Strumienica łuskowa fi 50 AWG | Układ wydechowy \ Strumienice | TurboWorks TURBOWORKS.PL Strumienica łuskowa fi 50 AWG | Układ wydechowy \ Strumienice | Oficjalny sklep marki TurboWorks tłumik końcowy (myślałem o czymś takim ) Tłumik ProRacing 63,5mm MT12 | Układ wydechowy \ Tłumiki \ Końcowe | TurboWorks TURBOWORKS.PL Tłumik ProRacing 63,5mm MT12 | Układ wydechowy \ Tłumiki \ Końcowe | Oficjalny sklep marki TurboWorks Ogólnie proszę o pomoc, bo miejsce i narzędzia mam lecz brak wiedzy o wydechu
Rekomendowane odpowiedzi