KrzysiekJW Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć, proszę o analizę logów - chodzi mi głównie o ocenę stanu silnika oraz fakt opóźnionej reakcji na gaz - coś jakby turbina musiała od nowa ładować po każdej zmianie biegu / po każdym odpuszczeniu gazu. Nic więcej znaczącego nie zauważyłem oprócz lekkiej straty mocy w okolicach 3,5 tyś obr/min (zauważyłem to tylko podczas wykonywania logów). Gdy przejechałem się samochodem o podobnej masie (1.9 TDI, pompowtryski, też 90km) to byłem święcie przekonany że jest to benzyna co najmniej 130km. Być może wydziwiam i po prostu zwykła pompa taka już jest :/ Logi dynamiczne: 001 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 003 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 004 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 008 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 010 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 011 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM Logi statyczne: 001 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 003 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 004 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM 013 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM Edytowane 7 Lipca 2020 przez KrzysiekJW
Rekomendowane odpowiedzi