Birc Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam prosze o pomoc nie wiem co to za wtyczka jest wolna jesli idzie ona do przodu do mmi to chce ją użyć żeby podłączyć kamere cofania i nie będe musiał wtedy ciągnać nowego kabla po całym aucie może ktos z was wie do czego jest ta wtyczka ? posiadam avanta z systemem bang i olufsen radio mmi 3g high myslałem ,że jest to wtyczka z czytnika map nie mam czytnika poniewaz mapy są na dysku lecz oglądając czytniki na allegro widze ze mają inne wejscia
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Wtyczka nie jest od BANGA Sprawdz gdzie ida przewody bo nie kojare aby tam było cos takiego ORI
Birc Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) jest to oryginalny kabel z audi na kablu pisze aktive abgasanlage czyli aktywny wydech nie wiem gdzie to powinno być podłączone szukam w googlach na temat aktwnego wydechu a4 b8 ale słabo z wynikami Ok mysle ze sprawa rozwiązana sprawdzalem moj wydech tez mam jakies kable powpinane i chyba glosniki potrzebuje kupic sterownik sam na allegro po 100zł ktos go wypiął i albo gdzies jest w aucie i nie umie go zlokalizować albo poprostu zabrał zamówie z ciekawosci sprawdze czy to działa Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Birc
Rekomendowane odpowiedzi