[B5 1,6]Problem z temperaturą układu chłodzenia
0

    2 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Bonifacy    0

    Miałem ostatnio małąprzygodę. Jechałem sobie a tu nagle zapaliłasię lampka temperatury silnika. Oczywiście zjechałem i wyłączyłem silnik. Mechanik stwierdził że to chłodnica i termostat więc mam już zamontowane nówki. Teraz mam taki problem że silnik mi się nie dogrzewa wogóle i nie mam ogrzewania. Płynu nie ubywa, rozrząd suchy, chłodnica ciepła. Ostatnio nie daje mi to spokoju że mojej niuni coś dolega i pomyślałem że mam układzapowietrzony więc zdjołem węże od nagrzewnicy i okazało się że nie ma w tym miejscu przepływu.

    O co chodzi ????????? :eek:

    Cierpie ja i mija niunia :cry::cry::cry:

    [ Komentarz dodany przez: wiki: 28-03-2007, 19:09 ]

    kolega się pogubił chyba na tym forum, taki temat w newbie ! jeszcze takiego numeru nie widziałem :lol: , przenoszę i ogarnij sie chłopie :wink:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    wiki    0

    powiem ci jedno, dałes sie naciągnąć na koszty, co skutkuje dalszym występowaniem usterki, szkoda że ci silnika nie kazał wymienić

    podepnij VAGa, sprawdź czy pompa pracuje, może nagrzewnica zapchana - posprawdzaj to i babol wyjdzie a tego mechanika to zmień natychmiast :exclaim:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

    • Latest Registered Members