Opublikowano 22 Grudnia 20205 l Witam. Ostatnio poszukiwałem kierownicy intercoolera do A4 B7 1.8T. W Internecie znalazłem trzy kody części do tego elementu. Jeden z nich jest oznaczony jako wycofany z produkcji w 2006 roku a mój wózek jest z rocznika 2007 i tak się składa że mam okazję kupić właśnie tą niby wycofaną. Czy to oznacza że może ona nie pasować do mojego wózka? Czy mogę ją na luzie montować? Podsyłam zdjęcie z kodami. Znajdują się przy pozycji 39. Pozdrawiam
Opublikowano 22 Grudnia 20205 l Masz zderzak zwykły czy S-Line? Skoro chcesz kupić z końcówką L to zakładam, że zwykły. Wg mnie będą pasować oba, czyli L i Q. Z końcówką P jest do zderzaka S-Line`owego. Edytowane 22 Grudnia 20205 l przez rosati
Opublikowano 22 Grudnia 20205 l Q na pewno będzie ok. L sądzę, że też. Edytowane 22 Grudnia 20205 l przez rosati
Opublikowano 22 Grudnia 20205 l Autor Mam nadzieję bo ogółem ciężko mi było znaleźć tą kierownicę a właśnie zastanawia mnie fakt wycofania tej o oznaczeniu L, którą mogę kupić. Liczę że będzie pasować.
Opublikowano 23 Grudnia 20205 l Raczej nie ma się co tak nad tym rozwodzić. Kupowałem już sporo rzeczy z ASO, które były zastąpione przez takie o innym oznaczeniu i nigdy nie było problemu