Jump to content

Recommended Posts

Posted

słuchajcie tego bo jeszcze nie było !

mam kod do radia i kilkakrotnie gdy odłanczałem aku i po ponownym podłączeniu wyskakiwało SAFE radziłem sobie bez problemu i uruchamiałem je ale ostatnio coś padło.

zaczne od opisu- radio było włączone, grała kaseta, i przypadkiem wyciągnąłem bezpiecznik od tego czasu radio nie przyjmuje mi kodu, tzn za każdym razem gdy go wpisze radio robi analize czy kod jest prawidłowy i koniec, wyskakuje znowu SAFE.

CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB NA TO ??

[ Dodano: 06-04-2007, 10:31 ]

widze że chyba jeszcze nikomu sie taki numer nie zdarzył - jak coś da sie z tym zrobic to opisze a narazie będe sie musiał męczyć bez radia[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2007, 23:15 _________________________________________________zrobiłem radyjko - okazało sie że radio zgubiło kod po wyjęciu bezpiecznika na pracującym radiu i dlatego radio nie przyjmowało kodu. pomogło wgranie nowego softu - koszt na szczęscie tylko 40 zł

----------------NAUCZKA NA PRZYSZłOść------ZAWSZE WYCIąGAJCIE BEZPIECZNIKI NA WYłąCZONYCH URZąDZENIACH

• 1 month later...
Posted

Ja kupiłem Audi bez książki serwisowej i nie mam kodu. Chyba że jest wpisany też poza książką serwisową (jeżeli tak to podajcie gdzie?)

Drugie pytanko w razie jak bym musiał odłączyć akumulator - to za 40 zł mógłbym wgrać nowy soft jak u ciecie i wszystko by grało - gdzie wgrywałeś nowy soft jak ich znalazłeś na Allegro ?