Glupikocz Opublikowano 10 Maja 2023 Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Witam jestem z Rzeszowa, Mam problem, zmieniłem fotele w A4 B8 ze zwykłych na te od S4 (anglika) z S-LINE z pompowanymi lędźwiami. Pierwszy problem, jaki napotkałem to, że pokazuje mi się błąd czujnika pasażera, dlatego chciałbym go podmienić, dowiedziałem się, że można to zrobić u tapicera za około 300zł, lecz teraz mam inny większy problem niż tam czujnik, że nie działa pompowanie lędźwi czy ktoś może z Rzeszowa robi taki rzeczy lub wie jak to zrobić? PS. Jestem w tym totalnie zielony Edytowane 11 Maja 2023 przez Glupikocz
pawel72689 Opublikowano 20 Maja 2023 Opublikowano 20 Maja 2023 wrclaguna, tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. ?
Glupikocz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2023 W dniu 20.05.2023 o 08:38, pawel72689 napisał(a): wrclaguna, tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. ? Właśnie czytałem wszystko od wrclaguna, ale nie jestem w stanie tego sam zrobić, z chęcią zapłaciłbym komuś za zrobienie tego. Nie do końca rozumiem co i jak, z czym podpiąć.
pawel72689 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Napięcie masz podpięte do czerwonej kostki?
Rekomendowane odpowiedzi