AdamDobry Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam. Bardzo proszę o analizę logów. pacjent to A4 B5 1.9afn seria. Męczę się z tym już rok, od zakupu odcinało moc. Zacząłem od wężyków, pompy vacum, a teraz czyściłem geometrię i przy okazji zmieniłem gruszkę. Chciałbym wiedzieć co dalej robić z moją Skarbonką Log statyczny: VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Log dynamiczny: VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Z góry dziękuję za pomoc.
AdamDobry Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2023 33 minuty temu, AdamDobry napisał(a): Widzę na tych wykresach że przeładowuje ale dopiero na wyższych obrotach. Wnioskuję ze nic się od dołu nie dzieje bo gruszka jest źle ustawiona. Czy jeśli podkręcę ją to będzie wyższe ciśnienie przy niższych obrotach ale czy na wyższych wtedy nie będzie za wysokie? Myślę ze na wyższych to N75 powinien wyregulować ciśnienie ale czy dobrze myślę?
AdamDobry Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Tu logi z kanałów 3 8 11 VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM...
Rekomendowane odpowiedzi