Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak to jest z tymi głośnikami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam u siebie Concert , zmieniarkę na 6 CD , subwoofer ( dzisiaj się skapnąłem , że w ogóle go mam :decayed: ) no i 6 głośników . I teraz nie wiem jak inne B5 mogą mieć 8 głośników , przeglądam oferty na nacie i żaden nie miał 2 wysoko tonowych w tylnych drzwiach . Więc o co z tym chodzi , że pisze , że ma 8 głośników.

Czy ten subwoofer który mam to , to jest standart , czy coś ponad standart ?

A i czemu jak biorę basy na full to wnętrze tak strasznie wibruje ? Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

standardowo głosniki trzymają sie tapicerki, dopóki nie założysz dystansów i nie złapiesz ich do drzwi będzie tak grało (nie pisze o wygłuszeniu bo to jasne) poza tym jesli dajesz głosnośc na fula i dodajesz basu to najzwyklej w świecie przerejestrowujesz wzmacniacz, w duzym uproszczeniu powoduje to obcinanie sinusoidy i produkowanie przebiegu prostokątnego którym łatwo mozna uszkodzić głosniki (ale w fabrycznej instalacji nie nastapi to szybko)

Opublikowano
Mam u siebie Concert , zmieniarkę na 6 CD , subwoofer ( dzisiaj się skapnąłem , że w ogóle go mam ) no i 6 głośników . I teraz nie wiem jak inne B5 mogą mieć 8 głośników , przeglądam oferty na nacie i żaden nie miał 2 wysoko tonowych w tylnych drzwiach . Więc o co z tym chodzi , że pisze , że ma 8 głośników.

ja mam 8 glosnikow ori (sa w kodach wyposarzenia). 2x wysokotonowy + 2x mid w przednich drzwiach, 2x mid w tylnych drzwiach i 2 glosniki na tylnej polce.

Opublikowano
  • Autor

ja mam 8 glosnikow ori (sa w kodach wyposarzenia). 2x wysokotonowy + 2x mid w przednich drzwiach, 2x mid w tylnych drzwiach i 2 glosniki na tylnej polce.

Ok ,ale czy te mid w tylnych drzwiach są razem z wysokotonowymi czy te na półce są wysokotonowe ?[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 23:33_________________________________________________A czy jak ma się radio Symphony to jest lepszy dźwięk w porównaniu do radia Concert?