przemciotorun Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Witam, szukam żarówki led która mógłbym wsadzić w długie żeby świeciła jako dzienne, najlepiej zeby byłas to słaba zarowka h7 z jednym ledem skierowanym do przodu, teraz mam takie żarówki ŻARÓWKA LED H7 SMD 5050 ŚWIATŁA DZIENNE DRL 12V - porównaj ceny - Allegro.pl ALLEGRO.PL Zobacz ŻARÓWKA LED H7 SMD 5050 ŚWIATŁA DZIENNE DRL 12V w najniższych cenach na Allegro.pl. Najwięcej ofert w jednym miejscu. Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Kup... świeca ok ale ogolnie troche nie podoba mi sie ze widac kazda jedna diode odbijajaca sie w lampie Myslałem o wrzuceniu czegos takiego: ŻARÓWKA LED H7 12V 5W DIODA CREE ŚWIATŁA DZIENNE 78757 za 44,99 zł z Wrocław - Allegro.pl - (12584173579) ALLEGRO.PL Kup taniej ŻARÓWKA LED H7 12V 5W DIODA CREE ŚWIATŁA DZIENNE kod producenta: 78757 z Wrocław na Allegro.pl, za 44,99 zł w kategorii Motoryzacja - Wyposażenie i akcesoria samochodowe. Opinie i... ale nie wiem czy nie beda za mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi