Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z Audi Music Interface w A5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Widziałem kilka podobnych wątków, ale żaden nie jest moim przypadkiem (chyba że nie ogarnąłem heh)

Mam gniazdo AMI i poprzedni właściciel zapewniał że muzyka działa jak się będzie miało kable (ami - odpowiednia wtyczka do telefonu, a w moim przypadku USB C). Znajomy mi podpowiedział żeby kupić zamiast kabla Bluetooth i wpiąć w AMI (załączyłem na obrazku). Działało do zgaszenia silnika. Nie rozumiem dlaczego, ale czasami zadziała. Wtedy jest dobrze do momentu zgaszenia auta, bo wtedy, tak jak i przy każdym odpaleniu mam komunikat w stylu „urządzenie niekompatybilne”, a jak odłączę i podłączę znowu to w ogóle nie widzi.

AMI musi mieć jakieś swoje zasilanie bo ten Bluetooth w kablu się łączy normalnie z moim telefonem i o dziwo w jednej próbie na 100 nawet działa muzyka. Stwierdziłem że nie po to kupiłem Audi żeby się wkurzać przy każdym starcie i tracić 20min na zabawę z tym gownem. Zamówiłem zwykły kabel AMI-USB C no i kurde lipa. W ogóle zero reakcji, jakby gniazdo w ogóle nie działało. Podłączam więc znowu ten Bluetooth kabel i widzi go i łączy z telefonem ale dźwięku nie słychać. Przynajmniej nie w 99/100 próbach.. 

ps. Nie mam wyjścia USB/aux. Jest tylko ami w schowku. Mam też zwykłego Bluetootha w Audi wbudowanego orginalnie, ale niestety działa w nim tylko rozmowa telefoniczna.. 

Co robić? Ratujcie!

IMG_0305.jpeg

IMG_0306.jpeg

IMG_0308.jpeg

IMG_0307.jpeg

IMG_0078.jpeg