Dawidzior997 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Witam Piszę z problemem w moim audi A4 B6 Mianowicie pilot raz otwiera auto za każdym razem, a czasami muszę wciskać guzik otwierania około 30-60 kiedy wkońcu załapie. Czytałem ze może być to wina modułu komfortu ale tu wiąże sie kolejny problem Dzieje sie tak na obu pilotach Kupiłem chińskiego klona vcds (czarny kabel hexv2 oraz ten KKL niebieski) i żadnym nie idzie sie połączyć z autem. Na hexie pokazuje linie k2 zwarcie do masy. A zwykły elm po bluetooth działa normalnie czyta błędy podstawowe. Więc nawet jeśli kupił bym moduł komfortu na podmianę to nie mam możliwości go zaprogramować. Ktoś może miał taki przypadek lub wie czy jakis interfejs mógłby zadziałać. Edytowane 27 Lipca przez Dawidzior997
marny88 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Może spróbuj drugim pilotem sprawdzić czy tak samo się dzieje
Dawidzior997 Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca Dzieje sie tak na obu pilotach z czego 1 jest dorobiony nowy bo myślałem ze stary nawala
Rekomendowane odpowiedzi